„Цар Лъв“ нов прочит на нещо любимо

„Цар Лъв“ нов прочит на нещо любимо
Гласувайте за статията

Преди дни излезе актуален прочит на едно толкова любимо детско филмче от 90-те години. Ние, децата от това поколение помним невероятните анимирани истории, които бяха част от нашето детство. „Цар лъв“ на Дисни е сред най-обичаните детски филми.

Той е невероятна приказна истории за ценности и приятелства, любов и трудности, преразказана чрез образите на няколко герои животни.

Тази година римейка на анимацията е поверен на Джон Фавро. Филмът  е доказателство, че главната сила на новите версии на анимации днес са технологиите, с които киното разполага към настоящето, коментират запознати и зрители на новата прожекция.

Интересното и различното в новата версия е как перфектно създадената атмосфера на джунгла, изобретена най-вече чрез компютърни анимации е идеалното място за живот на реалните животни, които са и главните персонажи от онова време – Симба е озвучен от Доналд Глоувър, Нала – от поп дивата Бионсе, Муфаса – от звездата Джеймс Ърл Джоунс, а Скар – от Чиуетел Еджиофор. 

Да новия филм „Цар Лъв“ е не с анимирани, а с истински животинки. Лъвове, хиени, и т.н. това създава и доста по-различни усещания у зрителите. Ефектите и истинските животни са това на което се залага, тъй като перфектния сюжет и чудесни впечатления вече са преживени с Цар Лъв (оригинала).

И ние пожелаваме всеки сам да усети емоцията от страхотното филмче и да го сравни с образите от 90-те години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар