Шеф Манчев с жена си, докато чака дете от любовницата!

Шеф Манчев с жена си, докато чака дете от любовницата!
Гласувайте за статията

Шеф Иван Манчев и бившата му съпруга Марина поддържат цивилизовани отношения и след раздялата си, видяха папараците на „Уикенд”. Макар и в развод, двамата продължават да въртят съвместно ресторантьорския си бизнес и прекарват много време един с друг. А когато са заедно на улицата, по нищо не им личи, че вече не са семейство.

Онзи ден шеф Манчев и Марина крачеха рамо до рамо в района на „Петте кьошета”. Топ кулинарят бъбреше делово с бившата си половинка напът към мерцедеса си. Когато стигнаха лимузината, готвачът зае шофьорското място, а госпожата се настани на седалката до него. После двамата отпрашиха към заведението си „Кактус” в кв. „Лозенец”.

шеф Манчев

Шеф Манчев чака бебе от друга, докато се развежда с жена си

Както е известно, водещият на „Кошмари в кухнята” и „Черешката на тортата” напусна семейството си, след като завъди любовница. Новата му изгора, в момента очаква дете и ще роди в края на лятото. Или поне така твърдят близки до чаровния мастършеф.

Противно на очакванията, че разводът на Манчев ще е съпътстван от панаири, нищо подобно не се случва. Готвачът и Марина се разбрали мирно и тихо как да поделят богатството си, а стигнали и до извода, че в името на успеха си ще трябва да продължат да работят заедно. Екссъпругата и занапред ще е съдружник в бизнеса и ще е управител на ресторантите на Иван, а запазва и 3-стайния семеен апартамент. Жилището, което кулинарят доброволно й отстъпва, струва 500 бона.

Бракът на Манчев и майката на децата му – 13-годишната Виктория и 17-годишния Христо, издържа 18 години. Двамата се запознали навремето в Японския хотел, където Иван бил готвач, а Марина – администраторка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар