Вижте повече за лятната ваканция на Уилям и Кейт

Вижте повече за лятната ваканция на Уилям и Кейт
Гласувайте за статията

Вижте повече за лятната ваканция на Уилям и Кейт, която предстои скоро и ще бъде на едно наистина райско местенце. Много лукс и красота има в малката вила на остров сред Карибите, където за 4-та година кралската фамилия избира да прекара семейната си ваканция.

Именно Мустик сред множество други дестинации е избран, заради красивите си кътчето и едновременно с това, шанса да си на тихо и отдалечено място далеч от фотографии, туристи и множество любопитни почитатели. Остров Мустик  е голям около 6,5 кв. км, заобиколен от плажове с чисти бели пясъци. Дотам се достига с 45-минутен полет от Барбадос, се коментира и от сп. Ева също. Като частен и недостъпен остров, той често е избор на много популярни хора, търсещи спокойствие и едновременно с това всички възможности на луксозната почивка. ето защо и тази дестинация е сред скъпо струващите дори и за много от знаменитостите.

о. Мустик – Кариби

Тук Кейт и Уилям със своите три деца ще прекарат официалната си отпуска далеч от задълженията на монархията и от погледите на папараците, спокойни и сред красоти, които си заслужава да бъдат видени.

Далеч от камери и снимки сред лукса на Карибите

А за нас остава надеждата да споделят моменти от ваканцията си в социалните мрежи, за да можем и ние да зарадваме окото си с красива природа и земни красоти.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар