Бомба: Елен Колева зарязва християнството?

Бомба: Елен Колева зарязва християнството?
Гласувайте за статията

Красавицата Елен Колева може да смени напълно религията си. Поне това показва увлечението й по будизма в последните месеци.

Елен Колева е залитнала по будизма, шушукат познати на актрисата, дочу HotArena.

Елен Колева

Елен Колева става будистка?

Мъжемелачката, която все не може да се задържи в дълготрайна връзка, напоследък била толкова отчаяна от живота, че се обърнала към източната философия като лекарство срещу депресия. Тя редовно започнала да прави медитации, за да се освободи от стреса, който ставал все по-труден за понасяне, откакто през март навърши 35 години без сериозно мъжко рамо, на което да се облегне.

Говори се, че за да предизвика добрия късмет и любовта в живота си, актрисата започнала да изпробва всевъзможни духовни ритуали и практики от Изтока. Доскоро тя се смяташе за твърда православна християнка.

От няколко месеца обаче все по-рядко може да бъде забелязана с кръст на врата. Вместо това се кичи с най-различни амулети и талисмани, което кара познатите ѝ сериозно да се съмняват, че продължава да изповядва официалната религия в България. По-скоро изглежда като човек, увлечен по будизма и дори по шаманизма. Актрисата открай време си пада по мистериозните практики, спец е по хороскопите и нумерологията и явно най-накрая е дала свобода на тези свои интереси, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар