Алекс Раева е в деветия месец: Броени дни остават, а тя не спира да се тъпче!

Алекс Раева е в деветия месец: Броени дни остават, а тя не спира да се тъпче!
Гласувайте за статията

Алекс Раева става все по-дебела към края на бременността си. Тя обаче не се притеснява и продължава да си похапва от всичко, както си й иска душата, с оправданието, че носи още един човек в себе си.

Алекс Раева е открила вкусен начин да прекара последния месец от своята бременност. Нещо, което почти всяка бъдеща майка прави.

Алекс Раева

Алекс Раева съвсем скоро ще роди

Тя обикаля сладкарниците и се радва на всякакви захарни произведения на кулинарното изкуство заедно с приятелки, които също са бъдещи майки. Певицата споделяла със свои познати, че използва момента, в който на жената е простено да се поддава на калоричните изкушения, защото е наясно, че след като бебето дойде на бял свят, ще дойде и ред на диетите.

„Какво се прави в деветия месец? Ходи се по сладкарнички”, шегува се бъдещата майка. Тя без излишно притеснение обявявала, че в момента яде като за последно, защото втора подобна възможност сигурно никога няма да има, пише „Уикенд“.

Певицата дълго време чака, докато открие мъжа за себе си. Тя премина през много тежки връзки, в това число със Слави Трифонов и диджей Дончо.

В крайна сметка се спря на неизвестно име, което още пази в тайна. Знае се само, че мъжът, от когото чака първото си дете, е значително по-възрастен от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар