Инцидент: Иван Христов пострада сериозно! (още подробности)

Инцидент: Иван Христов пострада сериозно! (още подробности)
Гласувайте за статията

Иван Христов пострада сериозно при инцидент!

Зловещ инцидент е сполетял продуцента Иван Христов. При нелепи обстоятелства шоуменът контузил фатално дясната си ръка и попаднал по спешност в болница.

Иван Христов

Иван Христов пострада сериозно

След множество прегледи се наложило медиците да му поставят подвижен гипс, който започвал от рамото и стигал чак до китката.

На практика Опосума изобщо не можел да използва крайника си. И срещал трудности дори в най-елементарните дейности от ежедневната си рутина като шофиране, хранене, къпане и всичко останало.

Контузията била напът да провали лятната почивка на тв героя и жена му Ирина Тенчева. Въпреки физическото неразположение и непрестанните болки той все пак не се отказал от планираната семейна ваканция в съседна Гърция. Където цялата фамилия плажува вече повече от две седмици.

Христов, половинката му и децата им се отдадоха на релакс в близък до българската граница гръцки оазис.

От няколко години любимо място за отдих на софийския хайлайф е курортът Неа Перамос, който се намира на километри от Кавала, пише Ретро.

Водещият на „Фермата“ за поредно лято отдъхва там, тъй като е собственик на една от най-красивите къщи по крайбрежната алея, която струва баснословна сума.

Гипсът не попречи на екранния партньор на Андрей да се къпе във водата и да посещава плажните партита по най-актуалните бийч барове в района. Където често могат да бъдат забелязани и други родни випове.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар