Ето какво раздели Кубрат Пулев и Андреа!Една от най-коментираните светски

двойки у нас – Кубрат Пулев и Андреа, се разделиха преди броени дни, гръмнаха медиите. Шокиращата новина по заобиколен начин съобщи певицата чрез публикациите в социалните мрежи „Инстаграм“ и „Фейсбук“. [caption id="attachment_429325" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев Ето я истината за раздялата на Кубрат Пулев и Андреа[/caption] „Към своя снимка там тя написа: „Прекалено съм млада, за да се омъжа. И прекалено стара, за да играя детски игри – наслаждавам се на живота сама“.

Под фотосите заваля дъжд от коментари. На свой познат, запитал директно фолкзвездата дали с Кубрат са прекратили връзката си, тя отговори с палец нагоре. Което се счита за утвърдителен знак.

Няколко часа след фурора, който предизвика откровението й, тя изтри снимката от „Инстаграм“, но пък промени семейния си статус в личния си профил във „Фейсбук“ на „необвързана“. Нейната близка приятелка – плеймейтката Моника Валериева, също обяви пред своите последователи, че я подкрепя напълно в решението й. Всъщност в последните няколко седмици Андреа многократно е намеквала за раздялата им с Кобрата чрез поучителни мисли и сентенции, отново публикувани във „Фейсбук“.

„Хората не се променят, разкриват се“, гласи една от тях. „Всичко минава. Още малко търпи. Догодина в този ден ще съжаляваш за всичко, което си чувствал в момента, и ще кажеш, че напразно си тъгувал. Винаги бъди щастлив“, се казва в друг пост на певицата.

Която обаче по никакъв начин не разкрива каква е конкретната причина точно сега с боксьора да сложат край на отношенията си. Припомняме, че преди броени седмици двамата кумуваха на сватбата на приятел от детството на Кубрат, която се състоя край морето. А веднага след тържеството се възползваха да направят и няколко плажа заедно. Още в края на 2018 г., преди връзката им да бъде разклатена от скандала с Джени Суши, която Кобрата импулсивно целуна след победата срещу румънеца Богдан Лину в Америка, боксьорът признава в интервю за предаването на Нова телевизия „Събуди се“, че с Андреа минават през труден период. „Слабостта ми е добротата, а Андреа най-много се възползва от тази доброта и така злоупотребява. Но това го отчитам пак като моя грешка, защото дадени мои решения и неща, които съм правил, са довели до това тя до такава степен да се разлигави“, казва пред Мон Дьо и Ива Софиянска-Божкова шампионът.

„Много е важно човек, когато му се даде всичко, да го оцени. А обикновено това не става веднага. Ще видим как ще се развият нещата“, допълва по адрес на Андреа боксьорът.

Запитан дали баща му, който не е между живите, би се гордял с него, Кобрата споделя пред камерата на Нова тв, че би бил доволен от това какво е постигнал на ринга. Но е щял да му се разсърди за нещата в личен план. На въпроса дали е готов да има деца, Кубрат отговаря: „Аз съм готов от 30-годишен, когато понатрупах пари и се чудех какво правя по тези заведения. Вечер след вечер, седмица след седмица. Какво следва оттук нататък, защото излизаме, пръскаме пари, като всички млади хора, но в един момент трябва да има някакво развитие. И с Андреа трябва да има някакво развитие. Жените също трябва да се развият, защото природата ги притиска. И ако те не го направят, тя наказва“. На въпрос на Ива на какъв етап са с певицата в момента, Пулев разкрива:

„За съжаление, не сме в много перспективен етап и не мога да кажа, че вече е решено да се прави някаква такава стъпка... Дори не сме пробвали да тръгнем в правилната посока. Но аз мисля, че нещата ще си дойдат на мястото в един момент. Да имам деца, това ще бъде голям успех за мен“.

Той допълва, че тази мисъл не го измъчва, но е ангажирала ума му. „Искам да се променят нещата. Имам чувството, че така, малко с нея – сблъсък на характери. Грешките, които съм допускал и допускам, няма да ги допускам повече, защото времевият обръч се стеснява, особено за нея, защото жената може до известно време“, казва Пулев. Като уточнява, че при мъжете нещата стоят по различен начин, а неговият баща го е направил, когато е бил на 54 г. Брат му Тервел Пулев пък се родил, когато татко им бил на 56. На финалния въпрос как се вижда след 10 години, Кобрата заявява: „Доволен от себе си, виждам се с 2-3 деца, на които да предам всичко, което трупам като опит“.

Според хора от обкръжението на звездната двойка фактът, че връзката им не преминава на следващ етап, бил препъникамъкът. Кубрат е споделял желанието си за наследници, Андреа също е мислела за деца, но отдадени на кариерите си, подходящият момент се отлагал.

Най-успешният ни боксьор в тежка категория и фолкдивата бяха двойка 12 години. Тя почти не пропускаше негови мачове, а за последно го подкрепи по време на изслушванията му пред съда в Америка след скандала с Джени Суши, пише Ретро. Кубрат и Андреа и преди са имали тежки моменти, свързани най-вече с многобройните пътувания и отсъствия на Кубрат заради тренировъчни лагери и участия в мачове. Има голяма вероятност двамата да преодолеят различията, коментират запознати.