Венета Райкова изригна бясна: Ето кого „нахрани“ жестоко! (виж тук)

Венета Райкова изригна бясна: Ето кого „нахрани“ жестоко! (виж тук)
Гласувайте за статията

Венета Райкова отрече да има турски любовник!

Водещата на „Папараци“ и автор на бестселъри Венета Райкова и на почивка в Турция. Заедно със сина си Патрик обаче, а не с богат турски любовник, както спрягаха жълти медии. Това е и причината блондинката да изригне бясна срещу клеветите:

Венета Райкова

Венета Райкова не си е хванала турски любовник

„За да пресека от самото начало лъжите, че богат турчин ме е довел в Анталия, нека уточня, че да си изпия с кеф турското кафенце! Нямам турски любовник, в хотела съм с детето си…

Да, хотела е скъп, цените за седмица за майка с дете започват от 5 хил. лв, но почивката, както и всичко друго си плащам сама…

Сумата за престоя ми тук съм платила преди две седмици от личната ми банкова сметка, може да послужи където трябва, ако продължат с лъжите. А и в Анталия почивам за 6 път, все в подобни хотели!

Има дами, които сами пускат слухове за себе си с богати любовници, но не ме смесвайте с тях, моля. А красиви турски господа съм виждала само в турските сериали“, заяви Венета Райкова. А после добави:

„Сега ще си изпия кафенцето на спокойствие! Много мразя да ме замесват в лъжи и интриги! Откакто съм се развела за година и половина с един мъж не са ме видели в София, та измислиха сега в Анталия съм се била скрила с богат турчин?!“, смее се водещата на „Папараци“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар