Култовият Недялко Лазаров от Биг Брадър омъжи щерка си! (виж тук)

Култовият Недялко Лазаров от Биг Брадър омъжи щерка си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Недялко Лазаров омъжи щерка си Славена!

Недялко Лазаров, който навремето впечатли драгите телевизионни зрители с участието си в хитовото телевизионно шоу. И най-вече с песента си – превърнала се в емблема на живота му „О, бре, Недялко” най-сетне даде официално ръката на дъщеря си на нашенец, работещ за структурите на НАТО.

Недялко Лазаров

Недялко Лазаров омъжи щерка си Славена

24-годишната Славена се взела по любов с дългогодишния си приятел, който специализирал през последните две лета в чужбина и от много учение и работа, чак сега сколасал да се разпише в гражданското.

Младият мъж от раз спечели симпатиите на НИдялко, защото от далеч личало колко е умен Антоан. Когато брадърът разбрал, че говори 4-5 езика перфектно и че шефовете му дават отпуск специално, за да се ожени – полудял от щастие.

„Поскаха ръката на момичето ми по стар български обичай. Първо в дома ни в Ямбол дойдоха сватовници. Седнахме, говорихме, зетя поиска ръката на Славена и аз се съгласих без пазарлъци. Няма време за протакане. Младите трябва да се вземат и да не мислят много.

Е, вярно сватбата се забави малко, но чакахме щерката да завърши следването си – „Медицина”, зетят да изкара специализациите. Имаше си работа. Но вече съм щастлив. Ритуалът започна от сутринта и приключи в ранните часове на 7 юли.

Сърцето ми подскочи, когато чух думкането на тъпаните на момчетата от оркестър „Тунджа”. Знаех, че сватовете идваха за детето ми и бях приготвил бъклицата с ракия. Едва стоях на краката си от вълнение, ама чаках пред портата сватовете.

Преди сватбата не можах да спя. Цяла нощ не мигнах, но на тържеството бях изпълнен с енергия. Танцувах и пях непрекъснато. Като запях песента на Тони Димитров „Грях ли е, че съм те срещнал?” и т.н. се разплаках от умиление.

Бях са качил на една маса и пеех от цялата си душа. Това беше един от музикалните ми поздрави към младите. Последваха и други мои изпълнения.

Подарих екзотична екскурзия на младоженците, но получиха и много дарове от приятели. Беше предимно младежка сватба, с много усмивки и хубави пожелания”, разказва пред вестник „Уикенд” щастливия татко.

Той допълни, че вече е в трепетно очакване на дете и би се зарадвал, ако щъркела не се забави с бебето. Недялко Лазаров бил убеден, че е добре децата да се появяват още в началото на брака, че да свикват родителите по лесно със семейния живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар