Любимката Неда Спасова от „Откраднат живот“ само 3 дни на морето!

Любимката Неда Спасова от „Откраднат живот“ само 3 дни на морето!
Гласувайте за статията

Неда Спасова от сериала „Откраднат живот“ остана само три дни на морето!

Само три свободни дни за почивка край морето е намерила тази година красивата актриса Неда Спасова, популярна от сериала „Откраднат живот” като сестра Кая Райкова.

Неда Спасова

Актрисата Неда Спасова беше само три дни на море, заради снимките на сериала

Екранната половинка на Владо Карамазов е избрала за кратката си ваканция родните курорти.

Тя е открила спокойно и усамотено място на отдавна изоставен плаж, предпочитайки да хвърли котва там. Вместо да се бута по популярните места, пълни с много хора и още повече шум.

Актрисата се пошегува, че ваканцията й тази година е била като връщане 50 години назад във времето – толкова е било чисто и спокойно на плажа.

„Снимка за спомен от морето. Лято, 1960. Освинена в пясък. Изгубих си кофичката и лопатката”, пошегува се Неда. Тя обаче сподели, че тази идилия е продължила твърде кратко.

Наскоро започнаха снимките на новия, осми сезон на сериала „Откраднат живот” и актрисата най-вероятно е прекъснала ваканцията си заради тях, пише вестник „Уикенд“.

Зрителите вече нямат търпение да гледат новите серии на любимата си телевизионна поредица, както и да разберат какво ще се случи с героите. Епизодите вероятно ще стартират през есента по Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар