Актьорът Иван Юруков си присади коса! (ето какво разкриха за него)

0

Иван Юруков се сдоби с доста по-гъста коса от преди!

Иван Юруков май си е присадил коса, подозират фенки на актьора. В целия седми сезон на сериала „Откраднат живот” на Нова тв той играеше с кърпа на главата. Но в новия осми смело демонстрира далеч по-гъста в сравнение с преди коса. Това издават снимки от първите дни на снимачната площадка.

Иван Юруков
Иван Юруков изглежда по-различно от преди

Още преди около месец репортер на вестник „Уикенд” забеляза, че има нещо странно в прическата на Иван Юруков.

След като в продължение на години и с просто око можеше да се види, че окосмението на главата му е започнало да се дърпа все по-назад… Той изведнъж се появи на представление в Народния театър с много по-гъста и плътна коса.

Наскоро започнаха снимките на нови епизоди на „Откраднат живот” и според източници от продукцията, във визията на актьора занапред упорито ще се избягват кърпите. Които бяха запазена марка на героя му – доктор Табаков.

Това е изненада за феновете на сериала, които в сезон 7 упорито обсъждаха неизменната червена „касинка”, украсяваща главата на актьора. „Без кърпата Табаков не е същият”, шегуват се те.

Юруков, който от години минава за секссимвол, сериозно се тревожел, че с изчезването на косата му ще изчезне и неговата успешна кариера.

Макар да се слави като много добър в професията си и да е наясно, че при мъжете косата далеч не е най-ценното качество, самата мисъл да остане с гола глава го изпълвала с ужас.

За негово щастие обаче естетичната хирургия отдавна има решение на този проблем и той се нарича „присаждане на коса”. През 90-те години на миналия век Боби Михайлов стана пословичен като един от първите, които се подложиха на тази процедура.

Говори се, че са му я правили в чужбина, а постигането на новата му прическа от отнело месеци. Към момента обаче това се прави и в България и никак не е скъпо, показа проверка на „Уикенд”.

Присаждането на коса върви между три и пет хиляди лева, което не е непосилно за джоба на популярен и търсен актьор като Юруков. Дали наистина Иван е прибягнал да методите на естетичната хирургия, за да се радва на гъсти къдрици, поне засега не е сигурно.

Едва ли обаче някой ще отрече, че има промяна в прическата му. Която от около месец-две изглежда далеч по-плътна в сравнение с преди.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.