Честито: Цветомила роди син на шеф Манчев! (ето ги за пръв път заедно)

0

Шеф Манчев стана татко за трети път!

Шеф Манчев стана татко за трети път, а за първи път показа публично своята нова жена Цветомила. Двамата сияят от щастие и благодарност за малкото си момченце:

шеф Манчев
Шеф Манчев стана татко за трети път

„Добре дошъл при нас! С радост ви съобщавам, че с любимата ми Цветомила станахме родители на прекрасно малко момченце – Александър.

Благодаря за професионализма на д-р Максим Яков и неговия екип от Майчин дом-Варна, както и на лекуващия лекар д-р Стратиева от Първа АГ Болница Св. София.

Благодаря за любовта и подкрепата на нашите семейства и приятели!“, написа във Фейсбук шеф Манчев.

Иначе кулинарят е в добри отношения и с първата си съпруга Марина Манчева.

Онзи ден Манчев и Марина крачеха рамо до рамо в района на „Петте кьошета”. Топ кулинарят бъбреше делово с бившата си половинка напът към мерцедеса си.

Когато стигнаха лимузината, готвачът зае шофьорското място, а госпожата се настани на седалката до него. После двамата отпрашиха към заведението си „Кактус” в кв. „Лозенец”, пише вестник „Уикенд“.

Противно на очакванията, че разводът на Манчев ще е съпътстван от панаири, нищо подобно не се случва. Готвачът и Марина се разбрали мирно и тихо как да поделят богатството си, а стигнали и до извода, че в името на успеха си ще трябва да продължат да работят заедно.

Екссъпругата и занапред ще е съдружник в бизнеса и ще е управител на ресторантите на Иван, а запазва и 3-стайния семеен апартамент. Жилището, което кулинарят доброволно й отстъпва, струва 500 бона.

Бракът на Манчев и майката на децата му – 13-годишната Виктория и 17-годишния Христо, издържа 18 години. Двамата се запознали навремето в Японския хотел, където Иван бил готвач, а Марина – администраторка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.