Биляна Дол прекали с фотошопа!44-годишната бивша изгора на футболиста

Валери Божинов – Биляна Дол, стана за смях с един от последните си фотоси. На които от прекалено редактиране е заличила колената си. [caption id="attachment_429367" align="alignright" width="300"]Биляна Дол Биляна Дол стана за смях в мрежата[/caption] Известна страничка в Инстаграм дръзна да осмее издънката на брюнетката. Дори един бърз преглед на съдържанието в профила на Биляна би установил същото. А именно - че прекалява с ретуша. И че снимките, на които няма коленца, не са една или две, а много повече. Това се получава, тъй като Биби желае да изтрие всички гънки и неравности по тялото си. Които са причинени от напредващата й възраст, като бръчки, увиснала кожа и т.н.

Неколкократно потребители са й правили забележка, че така обработва фотосите си, че снимките й изглеждат нереални, а тя е като пластмасова фигурка.

Друго, за което потребителите подиграват Биляна, е, че не спира да носи в разгара на лятото кожени боти. Които 100% в тези жеги спарват краката й. Става дума за заострени чепици, с дебел ток, които бяха модерни преди години и със сигурност приложението им е било насочено към зимния сезон… Сръбкинята всъщност е толкова суетна, че ходи с грим на плаж, за да изглежда прилично и там, което е вредно за кожата. Близки до нея разправяха преди време, че така се е комплексирала от факта, че Валери Божинов е имал две красиви и все още млади бивши жени, че тя трябва да положи неимоверни усилия за външния си вид. За да успее да го задържи на тези години. Нещо повече – откакто е с него Дол се вманиачила по естетичните процедури и корекции, с които прекалявала не по-малко. Това, че го е хванала в изневяра, което наложи оттеглянето й, вероятно ще я депресира още повече и нищо чудно да легне под ножа отново за поредното си обезличаване, пише hotarena.net.