Ах, този фотошоп: Биляна Дол остана без колене! (виж тук)

Ах, този фотошоп: Биляна Дол остана без колене! (виж тук)
Гласувайте за статията

Биляна Дол прекали с фотошопа!

44-годишната бивша изгора на футболиста Валери Божинов – Биляна Дол, стана за смях с един от последните си фотоси. На които от прекалено редактиране е заличила колената си.

Биляна Дол

Биляна Дол стана за смях в мрежата

Известна страничка в Инстаграм дръзна да осмее издънката на брюнетката.

Дори един бърз преглед на съдържанието в профила на Биляна би установил същото. А именно – че прекалява с ретуша. И че снимките, на които няма коленца, не са една или две, а много повече.

Това се получава, тъй като Биби желае да изтрие всички гънки и неравности по тялото си. Които са причинени от напредващата й възраст, като бръчки, увиснала кожа и т.н.

Неколкократно потребители са й правили забележка, че така обработва фотосите си, че снимките й изглеждат нереални, а тя е като пластмасова фигурка.

Друго, за което потребителите подиграват Биляна, е, че не спира да носи в разгара на лятото кожени боти. Които 100% в тези жеги спарват краката й.

Става дума за заострени чепици, с дебел ток, които бяха модерни преди години и със сигурност приложението им е било насочено към зимния сезон…

Сръбкинята всъщност е толкова суетна, че ходи с грим на плаж, за да изглежда прилично и там, което е вредно за кожата.

Близки до нея разправяха преди време, че така се е комплексирала от факта, че Валери Божинов е имал две красиви и все още млади бивши жени, че тя трябва да положи неимоверни усилия за външния си вид. За да успее да го задържи на тези години.

Нещо повече – откакто е с него Дол се вманиачила по естетичните процедури и корекции, с които прекалявала не по-малко.

Това, че го е хванала в изневяра, което наложи оттеглянето й, вероятно ще я депресира още повече и нищо чудно да легне под ножа отново за поредното си обезличаване, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар