Най-после: Мария и Галена се прегърнаха след конфликтите! (виж тук)

Най-после: Мария и Галена се прегърнаха след конфликтите! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мария и Галена заровиха томахавките!

Двете пайнерки Мария и Галена си чукнаха среща в най-вървежния клуб на Слънчака. Във вихъра на купона, по време на участието си, Галена запя “Най-добрият” и покани колежката си на сцената.

Мария

Мария и Галена отново приятелки

Тя пък се раздаде на макс, кършейки снага. Мария бе облечена в провокативна рокля с бюстие, която щедро разкриваше деколтето й.

За приятелството между Мария и Галена трудно мож да се говори, след като двете нажежиха доста отношенията си покрай вече несъществуващите награди на телевизия „Планета“, за които бе абонирана Галена.

Марчето обаче трудно преглъщаше липсата на призове. После прехвърчаха обвинения в опит за копиране една от друга, но днес очевидно двете са заровили томахавката и се наслаждават на компанията си.

Феновете също посрещнаха радушно опита за сближаване. „Откога чакаме да видим двете кралици заедно“, пишат те.

Помирение обаче никой не може да чака между Галена и Преслава. Припомняме, че двете години наред бяха не само най-добри приятелки, но дори и сестри. Живели заедно във времена на бедност, делящи една квартира, двете внезапно се отчуждиха.

И до ден днешен почитателите им мечтаят да се сдобрят, но едва ли ще ги огрее. Още повече сега, когато Преси заприлича и визуално на чаровницата от Смядово.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар