Мариан Бачев с главна роля в хитов мюзикъл!(Виж къде се уреди актьорът на Слави)

Мариан Бачев с главна роля в хитов мюзикъл!(Виж къде се уреди актьорът на Слави)
Гласувайте за статията

Любимецът на публиката Мариан Бачев ще играе в главната роля на хитовия мюзикъл „Чикаго” от Джон Кандър

Два премиерни спектакъла, по либрето на Фред Еб и Боб Фос по пиесата „Чикаго“ на Морин Далас Уаткинс, ще се играят на сцената на Летния театър във Варна.

Мариан Бачев

Мариан Бачев се уреди с главна роля

Премиерите на 24 юли и 16 август са част от афиша на Опера в Летния театър – Варна 2019 и ММФ „Варненско лято“.

Мюзикълът е приведен на десет езика и е гледан от над 17 милиона зрители по цял свят.

Във Варна ще гледаме „Чикаго“ в интерпретацията на режисьора Борис Панкин и Маестро Страцимир Павлов. Заедно с любимият актьор на Слави Трифонов, главната роля ще играе и актрисата Лилия Илиева.

Участват още: Десислава Николова, Андреана Николова, Милена Захариева, Борислав Веженов и др. Оркестър и балет на Държавна опера Варна.

Оригиналът на мюзикъла (1975) е на големия американски хореограф и режисьор Боб Фос („Кабаре”и „Ах, този джаз”), а римейкът на „Чикаго“ в памет на Боб Фос (1996), е отличен с 6 награди „Тони“, 2 приза „Лоурънс Оливие“ и „Грами“.

Мариан Бачев има собствена театрална школа, където учи млади таланти на актьорско майсторство. Той я открива преди време с актрисата и негова партньорка в живота Милена Видер. Двамата са заедно от 18 години, имат две дъщери, но живеят без брак.

Слави Трифонов спасил преди време актьорът от глад и недоимък.С присъединяване към звездният екип на шоуто на Дългия през 2007 година той възродил кариерата и се завърнал на театралната сцена.

Одисеята на Мариан Бачев започва след напускането му от Театър „София“ през 2005 г.

Актьорът сам пожелал да се раздели с колегите си, а причината била несъгласието му с управлението на театъра. Мислил, че лесно ще си намери нова работа, но не станало така. Въпреки наградите и номинации за „Аскеер” той бил на борсата и близо две години само озвучавал филми, като едва изхранвал семейството си с тази работа, пише Факти.бг.

След като съдбата му дава нов шанс чрез Слави Трифонов, Мариан Бачев дава рестарт на кариерата си, става известен и театрите отново отварят врати за него. И всичко това след като получава шанс да разгърне таланта си в „Шоуто на Слави”.

След края на шоуто на Слави на 31 юли той има своята школа и светлина в тунела за бъдещето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар