Потрес: Виж какви бутове наля Благой Георгиев! (снимки + още подробности)

Потрес: Виж какви бутове наля Благой Георгиев! (снимки + още подробности)
Гласувайте за статията

Благой Георгиев наля яки баджаци, събра очите на феновете си!

Откакто футболните отбори не го искат, Благой Георгиев на външен вид е станал неузнаваем. И докато любимата му Златка Райкова пълнее по извинителни причини – заради бременността, то Георгиев се угоява от лентяйстване.

Благой Георгиев

Благой Георгиев дебелее повече от бременната Златка Райкова

След като стана ясно, че може би ще играе за футболния клуб на гр. Обзор, Благо започна да изпълнява тежки физически тренировки, за да възвърне старата си атлетична фигура.

Очевидно влизането във форма се оказва трудна задача и Джизъса сякаш не мърда на мазнини. И няма как да не е така, след като дълго време стоя без сериозна работа и мързелуваше.

Последните му снимки по бански показват, че релефните му крака са останали в миналото, а на тяхно място са се образували големи кълки.

Преди ден Благой Георгиев си пусна видео сторита в Инстаграм, за да покаже, че спортните му дейности, или лигавни, продължават. Той заигра плажен тенис със Златка.

Впечатление прави, че на въпросните клипчета краката на Райкова не изглеждат толкова слаби, колкото на статичните й морски фотоси, с които заля мрежата напоследък.

Очевидно бъдещата майка не се гордее особено с натрупаните килограми и се опитва поне на снимки да ги регулира с разни помощни програмки.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар