Джулиана Гани слабее, гаджето й не спира да се тъпче!(Виж още)

Джулиана Гани слабее, гаджето й не спира да се тъпче!(Виж още)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани е пристрастена към фигурата си

Джулиана Гани винаги следи стриктно какво слага в устата си. Тези дни тунингованата мадама е минала на разтоварваща диета. Еротичният модел слага на масата за себе си само диня и ягоди.

Джулиана Гани

Джулиана Гани отслабва с диня

В това отношение силиконката винаги е била доста дисциплинирана.

Малката Джулка винаги следи за калориите. Затова сега също се интересувала колко калории хапва на ден. Според близки до нея тя дори консумирала плодовете само в определени часове.

Позволявала си да хапва динята и ягодите само след 11 часа и не по-късно от 18 часа вечерта, пише в. „Уикенд”.

Джулиана Гани винаги е внимавала какво слага в устата си и не спира да се подлага на различни хранителни режими. Според мълвата Мис Силикон дължи стройното си тяло само на упорити тренировки във фитнеса и на диетите.

При една от диетите екзотичната красавица си хапвала само извара и кисело мляко. Хубавото е, че те се приемат в неограничено количество, без да се смесват с други хранителни продукти.

Когато е на диета, Джулиана Гани забравя напълно за тестени изделия, алкохол, захар, сол и хляб.

Докато тя се подлага на спартански условия ,за да поддържа топ фигура, гаджето й Илиян Найденов не спазва никакви забрани.

Мускулестият мачо е неин личен фитнес гуру, но въпреки това омита цял хляб на закуска.

Неговият хранителен режим в момента позволява да поглъща промишлени количества храна. Но с единственото условие тя да е с доказан произход и да не се подчинява на разделното хранене.

Заради това бившата брадърка му приготвя огромни количества храна. В неговият хранителен режим се включват сандвичи с пълнозърнест хляб, към който се добавят зеленчуци, обилно гарнирани с маслини.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар