Става подозрително: Преслава нарочно ли копира Галена?

Става подозрително: Преслава нарочно ли копира Галена?
Гласувайте за статията

Съревнованието на Преслава става подозрително

Преслава не спира да копира Галена. Последните действия на добричлийката навява мисъл у феновете й, че упорито използва снимки на Галена. От тях черпи вдъхновение за нови идеи и корекции по себе си.

Преслава

Преслава не спира да копира Галена

В мрежата се появи нова серия от подигравки, насочени към гласовитката от Добрич, породени от визията й в най-новия й клип на песента „Пиян”.

Във видеото половинката на Павел Лазаров се появява с чисто нова прическа тип „каре”. Косата й, напълно новото й носле, оформените скули и острата брадичка едно към едно наподобяват фейса на доскорошната й врагиня Галена.

Всяка една известна мадама с екстеншъни изглежда все едно има грива на главата си. В момента всички, които са без изкуствени удължители, са с еднакви прически. Но Преси не прилича на никоя от тях, а конкретно на конкурентката си Галена.

„Преслава се съревноваваше дълги години с Галена. Дойде момент, в който й писна. И тя реши… да стане Галена“, пишат върху осмиващи колажи фолк почитатели.

Дори битува мнение, че последният клип на Преси е вдъхновен не от един, а от няколко клипа на Галка.

Освен че в главите двете вече толкова много си приличат, все едно са близначки, според критиците Преслава краде и идеи от стайлинга на врагинята си.

Други обаче категорично отричат това мнение. Защото Галена обича да експериментира с цветове и стилове, докато Преслава се придържа най-вече към траурните цветове-черно и сиво, и най-вече на традиционните дрехи.

Но негативизмът, който се изля върху Преслава в мрежата, заради корекцията на обонятелния й орган й донесе много дивиденти. Освен че се радва на много участия, тя натрупа и над милион гледания на новия си проект, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар