Анджелина Джоли забърса младо гадже!(Ето кой оплете в мрежата)

Анджелина Джоли забърса младо гадже!(Ето кой оплете в мрежата)
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли си хвана млад любовник!

Анджелина Джоли и Брад Пит окончателно заровиха томахавките и се помириха. Едно от най-любимото звездно семейство се разведе само две години, след като узакониха връзката си.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли си хвана младо гадже?

Световноизвестните актьори обаче имаха дълъг и продължителен развод, като двойката дълго време не успяваше да разреши проблема с попечителството над децата си.

Анджелина Джоли и Брад Пит имат шест деца, като само три от тях са биологични, а останалите осиновени.

Но според тиражираната наскоро клюка от световните медии Анджелина Джоли вече си има млад любовник.

Според списание „National Enquirer“ тя е в гореща връзка с бодигард. С младият мъж се запознала по време на снимките на филма „Those Who Wish Me Dead“.

Джоли и телохранителят толкова се сближили, че прекарвали заедно всеки свободен момент.

Връзката им нямало да бъде толкова скандална, ако младежът не бил обвързан. На неговата партньорка не й се понравил факта, че любимият й прекарва много време с холивудската знаменитост и започнала редовно да ходи на снимачната площадка, за да ги следи.

Присъствието й обаче започнало да притеснява целия екип и да пречи на работата му.

Но изданието „Business Times“ напълно отрича твърденията на „National Enquirer“. Техен неназован източник казва, че всичките тези любовни истории около Джоли са фалшиви новини. Тя е съсредоточила единствено върху кариерата и децата си.

Иначе за радост на почитателите на Брад и Анджелина Джоли двамата най-сетне се разбраха и постигнаха споразумение за попечителството над децата си, предават от tocka.com.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар