Благой Георгиев се оля: Изкривява палми и чадъри с фотошоп! (виж тук)

Благой Георгиев се оля: Изкривява палми и чадъри с фотошоп! (виж тук)
Гласувайте за статията

Благой Георгиев стана по-голяма кифла от Златка Райкова!

Последователите на почти всички инфлуенсъри и ВИП wannabe-та (които се тупат по гърдите, че имат над 100 000 фенове в социалните мрежи) имат за идоли визии на хора, които реално не съществуват. Или по-скоро голямата огромната им аудитория е там, за да им гледа сеира…

Благой Георгиев

Благой Георгиев разсмя мрежата с изцепки

Не стига, че популярните дами не спират да се правят слаби и стройни, каквито в действителност не са, с програмки, да си трият порите и бръчките. Но сега и мъжете започнаха да прибягват до приложенията за редактиране на снимки.

Освен комплексирани кифли от женски род, вече срещаме такива и от мъжки. А най-виден техен представител е Благо Джизъса, пише hotarena.net.

Любимият хрантутник на Златка Райкова се е превърнал в тотален въздух под налягане. Освен че Благой Георгиев отдавна се обезкосмява навсякъде, скубе вежди, избелва огромни зъбни протези, боядисва коса и брада и ходи редовно на солариум… Сега се занимава и с това да се прави на „перфектен“ за последователите си в социалните мрежи.

Докато гаджето му Златка сваля излишни кила, като клъцка с Фотошоп от бедра, колена, прасци и дупе, или на кратко казано – стеснява фигурата си… То Благо разширява своята. Футболистът разтегля раменете си, така че да изглежда, че има по-големи мускули.

Само че пропуска, че резултатът от това е не само по-широк гръб, но и изкривени колони, чадъри, палми…

Известна страничка в Инстаграм, която непрестанно публикува гафовете на звездите, сред които са и тези на Благой Георгиев, твърди пред своите почитатели, че не спира да получава сигнали за недъгав фотошоп… И върху снимки на Златка Райкова, но понеже е бременна, й спестяват критики и коментари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар