Преди катастрофата: Гринго призна, че със Софи Маринова може пак да се съберат!

Преди катастрофата: Гринго призна, че със Софи Маринова може пак да се съберат!
Гласувайте за статията

Гринго иска да се събере отново със Софи Маринова!

Софи Маринова и Гринго може и да се съберат отново. Не, това не е поредната измислица, а думи на самия Тодор Давидов.

Софи Маринова

Гринго иска пак да се събере със Софи Маринова

„Не само аз искам да се съберем, и Софи го иска“. Това заяви преди дни пред вестник „България Днес“ бившият съпруг на певицата.

Според него това е само поредното им скарване и не е ясно как ще се развият оттук нататък нещата. Гринго смята, че Софи е започнала да го натиска да се променя под влиянието на други хора.

„Аз съм мегамъжкар и няма значение с какъв човек живея. Дали със Софи Маринова или с Мадона, няма как да се променя, аз съм такъв“, споделя още Тодор Давидов.

Той подчертава, че Маринова е изключително податлива на чуждо мнение. Той е категоричен, че роднини и приятелки на Софка влияят сериозно върху решенията на бившата му жена, което изиграва лоша шега във връзката им.

Той е убеден, че ако Софка остане сама няколко дни и преосмисли нещата ще се съберат веднага. Гринго смята, че дори решението на Софи да заличи татусите с името му също е под влияние на чуждо внушение. Гринго твърди, че е въпрос на време нещата да се нормализират.

Вчера обаче Давидов катастрофира жестоко в Берлин. Тежкият инцидент е станал в германската столица вчера следобед, когато айтозлията е пътувал с приятели. Знае се, че той не е бил зад волана на автомобила и е откаран в болница.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Преди катастрофата: Гринго призна, че със Софи Маринова може пак да се съберат!”

  1. Ясно е

    юли 24. 2019

    Тоя дебелак не може да живее БЕЗ ПАРИТЕ Й. Ще е суперпатка да продължава да си хаби нервите с тоя алчник, който я има за куче касичка. Явно е болен, не е никакъв мегамъжкар да бие жена. Ако не го разкара завинаги, може да я убие някой ден.

  2. zori

    юли 25. 2019

    Типичен агресор. Иска я да остане сама, „без чужо влияние“, за да може да я манипулира по-лесно психически. Бягай, Софке!

Добавете коментар