Официално: Кали си намери нов мъж! (още подробности)

Официално: Кали си намери нов мъж! (още подробности)
Гласувайте за статията

Кали си намери нов мъж, кой е той обаче?!

Фолк певицата Кали има нов мъж в живота си. Изпълнителката е лудо влюбена в гаджето си, глези го всякак и по всяка вероятност го е завела на романтична ваканция в чужбина.

Кали

Кали не остава на сухо, има нов мъж в живота си

Подробности не са известни, но версиите относно новото гадже на Кали са две. Според слуховете тя се е събрала с последния си мъж Владимир и двамата са отново заедно.

Въпреки че двойката се раздели с изключително тежък скандал, по време на който се отправяха обвинения за психически тормоз, изневери и други обвинения. Мълвата обаче гласи, че двамата може да са се помирили в името на децата, пише вестник „България днес”.

Другият мъж, който се спряга за ново гадже на Кали е 15 години по-младия Анастас от Асеновград. Финансово осигурения мъж бе спряган за ново гадже на певицата, но тази новина така и не бе официално потвърдена.

Със сигурност обаче изпълнителката вече не е сингъл и се радва на компанията на любимия й. Доверени източници разкриват, че певицата всячески му угажда, готвейки му вкусни вечери, месни ястия и различни кулинарни изкушения.

Самата певица споделя само, че най-после е успяла да намери време за себе си и е много щастлива от този факт. Тя се отправи преди дни към плажовете в Гърция, но нейните наследници не са с нея.

„Синовете ми са при бащите си в момента, но смятам в края на лятото да отидем семейно на някое хубаво място в Турция, с аквапарк”, споделя изпълнителката. С думите си тя смути мнозина, а феновете й се чудят с кого разпуска из южните плажове на Гърция.

Иначе звездата с възторг споделя, че семейните й ваканции се превръщат в истински приключения. Тя дори сподели любопитен кадър от излет, под който написа.

“И нека сглобяването на палатката започне СЕГА”. Певицата уточни, че моментът, запечатан в тази снимка, е от първия излет на децата й на палатка край язовир Огняново.

„Малко се разсърдиха, че си тръгнахме по-бързо от предвиденото, защото заваля много силен дъжд, но със сигурност ще повторим”, казва още изпълнителката.

Кали сподели, че в момента работи по нови неща, но все още не може да се ангажира със срокове.

Все пак тя е истинска щастлива, че хората й се радват и я харесват, независимо, че до момента няма ново лятно парче.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар