Какво се случва между Тита и Папи Ханс?

Какво се случва между Тита и Папи Ханс?
Гласувайте за статията

Папи Ханс има афинитет към доста младите жени. Дълго време беше гадже с Дара, която е с 8 години по-малка от него. Затова е нормално мнозина да се съмняват, че си пада и по Тита, която пък е с 9 години по-малка от него.

Тита иска от Папи Ханс един „Кекс”. И това не е намек за интимни отношения между двамата, а молба за летен хит.

Папи Ханс и Тита

Тита и Папи Ханс опасно близки

И е факт. Парчето „Ти гониш” макар и с фал старт е на път да се превърне в новия любим хит на тийнейджърите.

Певицата налази Папи за хит, след като преживя тотален погром при съвместното си парче с Боро. Двамата доста се сближили покрай участието си в „Като две капки вода” и певицата успя да се уреди с нова песен от музиканта.

Фактът, че те толкова се сближиха обаче доведе и до някои конфликти. Във видеото към песента певицата е доста разголена, а Папи реди доста скандални обяснения в любов, пише „България днес”.

„Бейби, искам да призная, само с теб ще си играя”, гласи рефрена, в който Трендафилов припява.

Скандалните взаимоотношения между Папи Ханс и Тита обаче скараха изпълнителката с колежката й Дара. Както е известно брюнетката бе вдъхновение за хитмейкъра доста време, преди да се разделят.

Сега обаче Дара е зачеркнала Тита от приятелския си кръг и не иска да чуе за нея. И след като засвидетелства новите си чувства към блондинката в последната им песен, бившата му е доста сърдита.

Въпреки че „Ти гониш” започна с фалстарт, тъй като премиерата на видеото бе променена внезапно, вече се очаква да стане абсолютен хит сред тийнейджърите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар