Ново бебе на хоризонта: Маги и Кремена Халваджиян плачат от радост!

Ново бебе на хоризонта: Маги и Кремена Халваджиян плачат от радост!
Гласувайте за статията

Маги Халваджиян и жена му Кремена получиха най-великолепния дар, който могат да получат от своето дете. Бебо Халваджиян е на седмото небе.

Страхотна новина поднесоха Бебо и Алекс за юбилея на Кремена Халваджиян.

Халваджиян

Семейство Халваджиян очаква нов член съвсем скоро

Навръх 50-та си годишнина ексцентричната стилистка призна, че е получила най-хубавия подарък. Двамата с Маги отново ще станат баба и дядо.

В интервю за „На кафе“ Кремена се изпусна, че синът й Бедрос и половинката му Алекс очакват второто си дете.

„Ревала съм, не знам дали ще мога да го кажа. Ще го кажат моите деца. Получих най-хубавия подарък, както преди 4 години„, с тези думи Кремена гордо обяви, че с Маги отново ще имат внуче.

Не е ясно кога се очаква да се появи новият наследник на фамилията Халваджиян. Самата Алекс вече започна да носи по-широки дрехи, за да прикрие наедряващото си коремче, пише „България днес“.

На снимките от юбилея на Кремена Алекс е с къса, но широка рокля, а Бебо е във видимо приповдигнато настроение, очевидно заради хубавата новина. Алекс е по-обрана и сдържа емоциите си.

Тя позира със свекърва си, а след това седна на сладка спявка с бившите си колежки-адреналинки. Тя и Бедрос имат син Еди, който е на 4 и няма търпение да стане батко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар