Рачков реже Халваджиян, става по-сериозен актьор!

Рачков реже Халваджиян, става по-сериозен актьор!
Гласувайте за статията

Димитър Рачков започва по-сериозна кариера в киното, където досега не е играл кой знае какви роли. В театъра е легенда, но и там ще задълбочи работата си.

С непрекъснатите си халтури в различни предавания на братя Халваджиян, Димитър Рачков отдавна писна на драгия зрител, видя HotArena.

Рачков

Рачков поема по нов път

Явно обаче и самият комик е омерзен от постоянното му експлоатиране в редица успешни и не чак толкова проекти. Рачков започнал да се терзае, че вместо да използва таланта си за сериозни роли в киното и театъра, той го хаби за лековати скечове.

Комикът най-сетне започнал да се вслушва в гласа на свои доброжелатели, които го съветвали да спазва актьорска хигиена.

Рачков уведомил продуцентите си, че смята да ограничи изявите си само в „Като две капки вода“, за да се концентрира върху ангажиментите си из страната, на театралната сцена.

Рачков беше гласен за водещ на новото предаване, което се очаква Халваджиян да пуснат на мястото на „Шоуто на Слави“ по бТВ.

Този вариант обаче не го устройвал, тъй като преценил, че ако снима всеки ден предаване, няма да може да продължава с изявите в авторското си шоу, за което хората се избиват.

След отказа му Халваджиян прибегнали до резервния вариант – Ненчо Балабанов, който не е толкова ангажиран и с охота приел, предават от „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар