Истината от първо лице: Д-р Енчев разкри защо се е разделил с жена си!

Истината от първо лице: Д-р Енчев разкри защо се е разделил с жена си!
Гласувайте за статията

Една от най-изненадващите раздели тази година е тази между д-р Енчев и Теди Велинова. Двамата обявиха наскоро, че не са заедно, което дойде като гръм от ясно небе.

„Няма причина. Просто стигнахме до това решение заедно“, казва пред „Уикенд“ д-р Енчев в отговор на въпроса каква е причината да се разделят с моделката Теди Велинова.

д-р Енчев и Теди Велинова

Д-р Енчев разкри истината за раздялата с Теди

„Нещата не вървяха в последно време и решихме да се разделим, за да е всичко цивилизовано и да не се стига до някакви неприятни последици. Най-важно е децата да растат в здрава обстановка. Родителите им да се уважават и да имат нормални отношения“, допълва пластичният хирург.

Той категорично отрича, че трети човек е причина за раздялата. Определя като абсурдни и твърденията, че Теди Велинова не е присъствала на рождения ден на сина им. „Да, не присъстваше, защото беше в София, тъй като малката София все още не пътува никъде“, казва Енчев.

Двамата с Велинова не четата коментарите в мрежата. Той е категоричен, че :

„По добре е децата да растат с двама разделени и обичащи се родители, отколкото с двама изнервени родители, които не могат да им дадат обичта, от която се нуждаят децата“.

Д-р Енчев уточнява, че вече бившата му жена остава с децата в семейната им къща в Симеоново, а той ще живее в Пловдив.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар