Отмъщението на Софи Маринова едва не уби Гринго! (Подробности)

Отмъщението на Софи Маринова едва не уби Гринго! (Подробности)
Гласувайте за статията

Черна магия за лош късмет е направила Софи Маринова на бившия си мъж Гринго преди катастрофата, в която го потрошиха в Германия.

Това шушукат в родния град на чалга дивата – Етрополе. Според хората там звездата е пратила на прокудения си любим най-тежките клетви, за които се е сетила, и те вече дават резултат.

Софи Маринова и Гринго

Омагьоса ли Гринго Софи Маринова?

Катастрофата с Тодор Давидов стана по-малко от месец след като бракът му със Софи приключи и официално бе разтрогнат. Решението за развода е от 26 юни, а на 24 юли се разчу, че бившият на певицата е пострадал тежко, докато се е возел в колата на свой приятел в Германия, писа „Уикенд“.

На един светофар върху тях налетял пиян и дрогиран немец. Гринго се разминал със счупено ребро, но веднага тръгнал за България. Прибрал се уж, за да се лекува, тъй като тук е по-евтино, но запознати разправят, че се е върнал, за да търси сметка на Софка, защото дочул, че нейните клетви са причината за нещастието.

От години се знае, че Маринова дълбоко вярва в магиите, а много хора дори подозират, че сама ги прави. Когато преди няколко месеца си отряза косата, певицата призна, че причина за това е черна магия. Тя вярвала, че някой я проклел и за да спре лошата карма, сменила прическата.

Сега пък в обкръжението й са сигурни, че е направила нещо на Гринго, за да му отмъсти за провала на брака си и за счупената си ръка, с която се наложи да ходи по участия из кръчмите на родината.

Предполага се, че причина за побоя е прословутата ревност на мачото. Според слуховете е хванал Софи да си чати с чичо му и макар че в разговора им нямало нищо подозрително, той пребил от бой своята любима. Дори сега не отрича, че я подозира в паралелна връзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Отмъщението на Софи Маринова едва не уби Гринго! (Подробности)”

  1. Не е способна

    юли 27. 2019

    Софито е добра чиста душа, никога няма да направи черни магии. Защо никой не отчита божествената роля, която по-вероятно въздава заслуженото на Гринго. Макар че пак леко се е отървал.

Добавете коментар