23-годишната Стелиана: Да, с Кубрат съм!

23-годишната Стелиана: Да, с Кубрат съм!
Гласувайте за статията

Кубрат Пулев – Кобрата не страда дълго за Андреа. Боксьорът вече има нова изгора, при това с 9 години по-млада от бившата пайнерка.

Кубрат Пулев и гимнастичката Стелиана Янкова имат връзка от поне една година.

Кубрат Пулев и Стелиана Янкова

Стелиана призна за Кубрат Пулев

След като в началото на седмицата тръгна мълвата, че именно тя е актуалната приятелка на Кубрат Пулев, нейни съотборнички звъннали да я попитат така ли е. „Да, вярно е – заедно сме“, блика лаконична Стелиана.

Според източник на „Уикенд“, Кубрат настоявал отношенията им да си останат в тайна, докато и двамата не решат да ги оповестят официално. Най-вероятно това ще се случи в най-скоро време.

23-годишната Стелиана е родена в Търговище, но живее в София. Имала е връзка със сина на Аня Пенчева- Ангел Караньотов.

Тя е родена през 1996-а и започва да тренира художествена гимнастика едва на 4 години. Учила е в Спортното училище в София. Двукратна шампионка е на България, носителка е на множество медали от държавни първенства и международни турнири.

Именно спортът събрал фината мацка с боксьора. До заварката се стигнало, докато гимнастичката тренирала във фитнеса на Кобрата.

„Ако не беше срещнал Стели, сигурно още щеше да е с Андреа, но след като нещата помежду им станаха сериозни Кобрата и каза „чао“. Двамата се разбраха да крият известно време връзката си“, разкриват запознати.

Междувременно тръгнаха слухове, че гимнастичката е бременна от Пулев, но до този момент не са потвърдени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар