Нещо ужасно се случи с Любо Киров в Гърция: Отиде на почивка, а…

Нещо ужасно се случи с Любо Киров в Гърция: Отиде на почивка, а…
Гласувайте за статията

Любо Киров трябва да се пази повече, защото някой ден може да пострада сериозно. Това се случи преди броени дни, но за щастие всичко се размина с уплаха.

Поп изпълнителят Любо Киров счупи пръст на ръката си по време на почивка в Гърция. Това се явява пречка за него да бъде изцяло пълноценен на сцената, защото знаем, че блондинът обича да се движи много по време на участията си.

Любо Киров

Любо Киров пострада в Гърция

Усмихнатият певец първоначално помислил, че е само навехнато, но след като болката не спряла и отишъл на лекар, се установило, че всъщност пръстът е счупен. Въпреки неприятният инцидент Киров категорично отказал да маха част от предварително поетите ангажименти у нас и сега обикаля България с превързан и гипсиран пръст.

Това обаче въобще не помрачило настроението му, единственият недостатък бил фактът, че не може свободно да движи ръката си и да танцува и да подскача с нея, защото усеща болка в дланта си.

Това не е първият инцидент на Киров. Преди време той си счупи крака по време на концерт във Варна. „На сцената имаше дупка и паднах от височина два метра“, оплака се тогава той. Превързан се появи и на последното си морско участие в Лозенец миналата вечер. Въпреки болката в ръката Любо направи голям фурор, пише „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар