Ан Хатауей ще има второ дете

Ан Хатауей ще има второ дете
Гласувайте за статията

Актрисата отново ще стане майка, както се коментира из медиите, а звездата сама сподели щастливата вест чрез снимка в профилите си в социалните мрежи.

Ан е вече майка на едно дете, през 2016 тя и половинката й Адам Шулман посрещнаха  – сина си Джонатан. Днес актрисата е отново в очакване за втори път да бъде най-щастлива на света.

Тя е писала в коментари и често цитира, че преди да стане майка е била отдадена на кариерата и професионалните си планове, както се коментира и в сп. Ева.

И днес вече след като е опознала красотата на майчинството, Ан може да каже спокойно, че е намерила баланса. Има време и за работата, но винаги си запазва малко време и за нея и семейството, умее да балансира и да се откъсва от сериозните си ангажименти и за по-дълго.

Актрисата очаква второ дете

Освен това Ан признава, че и двете й бременности не са били особено леки, и затова успокоява всички дами, че забременяването е понякога не лек път, но пък никога не бива да се отказваме и си струва чакането. И ние от изданието Клюки. Бг се присъединяваме към мнението, че майчинството е едно щастие и желаем лека бременност на актрисата с второто й бебче,

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар