„Игра на волята“ ще мине без ВИП-ове: Ето защо продуцентите ги отрязаха!

„Игра на волята“ ще мине без ВИП-ове: Ето защо продуцентите ги отрязаха!
Гласувайте за статията

Новото риалити „Игра на волята“ тръгва в родния ефир скоро, но то ще бъде лишено от традиционното присъствие на известни личности. Надеждата е, че това няма да намали рейтинга.

Продуцентите на „Игри на волята“ отрязаха известните ни личности заради високи изисквания за хонорари, научи HotArena. Така от продукцията ще спестят пари, които ще могат да вложат в нещо по-полезно за шоуто.

Игра на волята

Отрязаха Енджи и мъжа й за „Игра на волята“

Причината за решението се крие в многото желаещи, които искали да участват в новото предаване. Затова продуцентите преценили да не се изхвърлят с известни личности, които искали неприлично високи хонорари. В „Игри а волята“ трябваше да участва диетоложката Енджи Касабие заедно със съпруга си Рабих Ел Зейн.

Енджи държала на всяка точка в договора си и искала максимално добри условия и пари срещу ангажимента в шоуто. Именно претенциите на родните звезди отказали продуцентите от идеята да има отбор с известни личности в шоуто на Нова телевизия, което ще води Алекс Сърчаджива.

Първоначалната идея била шоуто да се снима в Мексико, но поради набъбналия бюджет снимките ще бъдат на български плаж, пише „Уикенд“. В състезанието ще участват 24 души, разделени в три отбора, които постоянно се борят за по-добри условия на живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар