Майката на Софи Маринова след раздялата с Гринго: Все по голтаци си пада!

Майката на Софи Маринова след раздялата с Гринго: Все по голтаци си пада!
Гласувайте за статията

Семейството на ромския славей Софи Маринова се готви да отпразнува официалния й развод с Тодор Давидов – Гринго, който дойде само 4 месеца след пищната сватба, която двойката вдигна.

На 26 юни съдът в Етрополе раздели Софи Маринова и Гринго по член 50 от семейния кодекс по взаимно съгласие. Според решението на съда бившият охранител си тръгва от живота на Софка така, както е влязъл – гол като пушка.

Софи Маринова и Гринго

Семейството на Софи Маринова не одобрява Гринго

Певицата нямало да повдигне обвинения срещу него за средна телесна повреда. Твърди се, че айтозлията й посягал редовно и през юни и счупил ръката за втори път.

Скандалите в семейството започнали от първия ден, а обикновено поводът бил един и същ – ревност.

Екип на „Уикенд“ посети родителите на Софи Маринова, които не могат да се нахвалят от дъщеря си. Освен на тях и роднините Софи помагала с пари на местната болница, на домове за изоставени деца. Щом обаче зачекват темата за пресния развод на звездата, Мари и Марин рязко сменят настроението.

„Аман от тези нейни мъже голтаци. Днешните мъже, като се ловиш с тях, те гледат всичко да идва от жената, тя да носи вкъщи. Аз съм й казвала, че заради нейната слава и пари са с нея. Заръчах й да не взема вече бедни момчета голтаци, а да си намери богат човек, който се е наситил на парите и живота, на жените също. Тя вика – вярно, ама нали трябва да го обичаш тоя човек, да го харесваш. Съдбата й е такава. Не че не я харесват мъжете, много я обичат дори, ама парите й ги подлудяват. При нея животът е хубав. Софи все си глези мъжете – подаръци, екскурзии, купува им дрехи, всичко. Как няма да искат да са с нея? Ама Господ едно дава, друго взема. Викам й: „Даде ти дарба глас-гласище, ма на мъж не случи, не си щастлива с жененето“. Дано съдбата се обърне и отсега нататък да е щастлива и да си намери истинската половинка. Тя е много почтена, талантлива, не изневерява. След тия трима мъже, ха дано, следващият да е нейният човек и да се случи от нейната черга“, споделя майка й.

Петър, първият мъж на Софи, от когото е синът й Лоренцо, така и не се задомил за друга след раздялата. Като в заплетен турски сериал певицата се залюби с доведения си син Дачо и го изостави. Тя два пъти се разминаваше с венчилото с него.

Преди 4 години съдбата я среща с Гринго в Германия. По това време той работел като охранител в местно заведение в Берлин. Двамата се залюбили по време на престоя й в немската столица. За кратко време Софи го изстрелва в звездната орбита на чалгата и Гринго записва песни и дуети със Софи.

И докато твърдеше, че Софи го е променила и вече не е побойник, истината се оказва драматична. Ревност, постоянните кьотеци станали ежедневие. Преди три години Гринго така я потрошил, че се наложило да кърпят ръката на Маринова с 15 шева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар