Божидар Лукарски се ожени тайно за арабката!Божидар Лукарски се оженил

за трети път на тайна плажна сватба край Созопол. В разгара на лятото бившият лидер на СДС каза „да“ на екзотична арабка, носеща интересното име Лида Азади. [caption id="attachment_429687" align="alignright" width="297"]Лукарски Божидар Лукарски се ожени тайно[/caption] Двамата влюбени се врекли във вечна вярност пред шепа гости. Но въпреки това наели една от най-добрите сватбени агенции у нас, която организирала церемонията и се погрижила за впечатляващите украса, ритуал и купон.

„Беше незабравимо преживяване!“, коментира единствено бившият министър на икономиката. Който нямаше търпение да заведе новата си булка на меден месец. В момента двамата са на романтично пътешествие в Италия.

Сред спирките им бяха едни от най-емблематичните места на Ботуша. Божидар и Лида си подариха по няколко дни в Рим, Флоренция, Пиза и Венеция. След медения месец пък най-вероятно щели да отпътуват за Америка, където живее съпруга №3 на седесаря. Според запознати Лида била стара тръпка на Лукарски. За нея се знае, че има дъщеря от предишна връзка и е горда собственичка на крупен бизнес с недвижими имоти в щата Калифорния. За да се случи любовта й с ексминистъра, той направил първата крачка малко след развода си с фаталната Ива Йорданова, която го напусна, след като ВИП политикът загуби министерския пост, а след това подаде оставка и от лидерското място на „Раковски” 134. Ексминистърът понесе удара тежко и месеци наред се утешаваше от проваления си брак с обиколки по концерти на любимите си групи и с приятели запалянковци по футболни мачове. В последните месеци обаче бившият син шеф отпътува за Америка и съпартийците му шушукаха, че нова любовна тръпка го е задържала там няколко месеца. Освен успешна и богата Лида е близо и до годините на Лукарски - около 40-те, за разлика от съпруга №2, която бе с повече от 20 години по-млада от него. Вероятно младоженците ще живеят в Америка, където от години се е установила Лида, а дали след сватбата ще мислят и за общи наследници, двамата не издават. Припомняме, че през май 2016 г. Лукарски вдигна шумна сватба с Ива Йорданова, която освен танцьорка бе и зам.-председател на Държавната агенция за българите в чужбина. Хубавицата се хвалеше и с дипломи от „Бъркли“ и „Харвард“. Приказката обаче свърши за по-малко от 2 години. Преди това пък Божидар бе женен за красавицата Аделина, от която има две щерки – Богдана и Йоана. Източник: Ретро