Най-после: Преслава разкри защо оперира носа си! (виж изповедта й)

Най-после: Преслава разкри защо оперира носа си! (виж изповедта й)
Гласувайте за статията

Преслава разкри причината за операцията на носа си!

Фолкпевицата Преслава най-накрая проговори за операция, която претърпя на носа. Вече месец това е най-дискутираната тема от всичките й фенове, които се чудят защо изобщо певицата се реши на тази промяна.

Преслава

Преслава разкри истината за носа си

След като претърпя интервенцията, тя бе залята от хиляди въпроси и коментари. Сравниха я с колежката й Галена, дори и с Майкъл Джексън.

След дълго мълчание певица номер 1 във фолка проговори в онлайн чат със свои фенове. Твърди, че го прави заради почитателите си, затова отговаря директно на техни въпроси, а не на журналисти.

Тя обясни, че операцията се е наложила заради здравословен проблем. Признава, че не е харесвала предишния си вид, пише вестник „България Днес“.

„С прегледите, придружаващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и ми се налага операция. Няма нужда да ви казвам, че не харесвах формата на стария си нос.

След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото“, разяснява Преси, като не дава точно обяснение за какъв здравословен проблем говори.

Певицата е категорична, че харесва новия си външен вид и е доволна от резултата. Брюнетката, което вече и по паспорт се води Преслава, поясни, че таткото Павел е настоявал да кръстят бебето Преслава. Четири дни преди раждането тя го убедила, че трябва да е Паола.

Певицата сподели, че никога не е употребявала наркотици, противно на писаниците в медиите. Колкото до корекциите си, Преси отсече, че има редукция на гърдите, скорошната ринопластика и нищо повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Най-после: Преслава разкри защо оперира носа си! (виж изповедта й)”

  1. Признала си е

    юли 29. 2019

    Ами признала си е, че копира други носове, кпито повече й харесват. А и не си пада родолюбка с това италиянско име Паола. Явно си е комплексарка момичето, не й харесва нито родния нос, нито българското име Преслава, нито даже никое българско име, очевидно.

Добавете коментар