Гала изригна бясна заради дъщеря си Мари! (още подробности)

Гала изригна бясна заради дъщеря си Мари! (още подробности)
Гласувайте за статията

Гала изригна заради щерка си Мари!

Водещата и лице на предаването „На кафе“ Гала защити дъщеря си от хейтърски атаки. Снимки на Мари Будева по оскъден тоалет, под които се виждаха прелестите й, станаха повод за доста злобни подигравки в мрежата.

Гала

Гала защитава като орлица Мари Будева

Заради кадъра девойката беше атакувана от злобари, че се държи неприлично. И, че се е превърнала в поредната кифла, стремяща се да събира лайкове в мрежата. Това обаче разгневи родителката й Гала:

„Винаги ще има злобари, които ще се опитат да депресират детето ми. От малка я съветвам да не се съобразява с критикарите, а да слуша сърцето си. С кожух ли да се снима през лятото?”, избухна русокосата водеща.

Тя отрече и друг слух — че от есента Мари Будева може да замени Ева Веселинова в предаването си, пише вестник „България днес”.

Както е известно, вече върви слух, че Ева може да бъде махната от „На кафе” заедно с Илиян Любомиров. На тяхно място се спрягаха имената на Джуджи и щерката на Гала, но поне за последната се оказа, че не е вярно.

Самата Мари Будева рядко отвръща на нападките и обидите на потребителите в мрежата и се стреми да се държи на висота, за да не излага семейството си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар