Гаф: Коцето се изложи здраво, показа нулеви познания по литература! (виж тук)

Гаф: Коцето се изложи здраво, показа нулеви познания по литература! (виж тук)
Гласувайте за статията

Коцето се изложи като кифладжия, при това публично!

С настъпването на най-топлите дни през годината, родните знаменитости отпрашиха към морските курорти. За да се насладят пълноценно на летните си отпуски. Не такава се оказа ваканцията на поп фолк изпълнителя Константин – Коцето.

Коцето

Коцето обърка Талев с Димов, яко се изложи в мрежата

43-годишният певец реши да разкаже за неприятната случка, но в опита си да е максимално описателен, допусна груба грешка. Която не остана незабелязана от многобройните му почитатели.

„Искам да съобщя за един проблем. Днес някой изключително нагло , безцеремонно ми е откраднал книгата „Тютюн“ на Димитър Талев.

Ще разровя всички сепарета, чадъри, шезлонги и ще видя кой ми е гепил книгата. Каква наглост“, жали се певецът, цитира вестник „Телеграф“.

Всъщност автор на романа е Димитър Димов. Димитър Талев е написал „Железният светилник“. Меломаните обаче заподозряха, че изпълнителят се опитва да ги подведе или по-точно да провери кой от тях е внимавал в час.

В момента той е на почивка в Гърция, в компанията на своето семейство – Надя и двете им деца – Мариана и Александър.

В звездната трупа е още братът на колегата му Борис Дали – Велислав, който от години работи съвместно с бившия пайнер. Двамата са и първи приятели, които често купонясват заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар