Бомба: Решението на Алисия шокира всички! (още подробности)

Бомба: Решението на Алисия шокира всички! (още подробности)
Гласувайте за статията

Алисия успя да втрещи феновете си!

Поп фолк певицата Алисия е в професионален застой заради изразеното влияние на ретроградния Меркурий. Невероятно, но това е самият факт.

Алисия

Певицата Алисия спря да записва заради Меркурий

36-годишната изпълнителка не записва нови парчета, както и видеа към вече готовите музикални проекти заради ретроградно движещата се планета.

Тя далеч не е първата, която се съмнява в успеха си по време на периода, с опасения за доброто си представяне на сцена е и колежката й Роксана.

Ася, както е истинското име на певицата, вярва, че по време на ретроградния Меркурий не бива да се подписват важни договори. Тъй като условията по тях ще се променят и желаното няма да бъде постигнато, пише вестник „Телеграф“.

Също така насрочва важни срещи и пътувания за други дати, за да гарантира успешното им протичане. Смятайки още, че това е неблагоприятен период, Алисия отказва да записва нови песни, както и видеоклипове към вече готовите парчета.

Всъщност бившата на Валери Божинов далеч не е единствената, която се съобразява с подобни неща. Много от хората, било то известни, или не, се вслушват в съветите на астролозите и се опитват да спазват заръките им.

А дали са прави, или не, това си го знаят само те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар