Щерката на Саня Армутлиева: Не ме сравнявайте с Дара или Гери-Никол! (виж тук)

Щерката на Саня Армутлиева: Не ме сравнявайте с Дара или Гери-Никол! (виж тук)
Гласувайте за статията

Щерката на Саня Армутлиева не иска да прилича на Дара и Гери-Никол!

Дъщерята на музикалната продуцентка Саня Армутлиева – хубавата Алма, не иска да я сравняват с младите й колежки. В момента изпълнителката е сред най-актуалните родни певици и се радва на огромен успех.

Саня Армутлиева

Щерката на Саня Армутлиева се отличава доста от масата певачки у нас

Алма обаче е категорична, че не желае да я сравняват с Дара, Гери-Никол или другите актуални тийн звезди, пише вестник „България днес”.

„Не мисля, че има причина да ме сравняват с Дара, Гери-Никол или Тита. Единствената ни прилика е, че сме млади, но моята музика е доста по-различна”, споделя Алма.

Щерката на Саня Армутлиева е коренно различна от горепосочените певици. От самолет се вижда, че външният й вид е тотално противоположен на джукестите и силно нагримирани гърли като Гери-Никол.

Алма показва стил, класа, финес и интелигентност, каквито за жалост отдавна не сме виждали у нас. Разбира се, заслуга за това има Саня Армутлиева, която е успяла да възпита децата си наистина добре.

Мнозина се чудят дали красивата й дъщеря си има гадже, но засега това остава загадка. А и едва ли нашенски „мачо“ ще успее да завърти главата на умно и стойностно момиче като Алма.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар