Ирен Кривошиева шокира: Омъжвала се 6 пъти от… съжаление! (още подробности)

Ирен Кривошиева шокира: Омъжвала се 6 пъти от… съжаление! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ирен Кривошиева се е омъжвала толкова пъти заради съжаление!

Ирен Кривошиева е рекордьорка по бракове в родния елит. Тя самата не крие това, но и не съжалява за решенията, които е взимала в живота си. Благодарение на тях е добила ценен опит, който й помага днес.

Ирен Кривошиева

Ирен Кривошиева с неочаквана изповед

Актрисата, която има 6 брака и 5 развода призна, че наскоро е установила каква е причината за тази статистика.

„Аз преди вярвах, че човек се жени, за да спаси някого. Едва късно осъзнах, че можеш да спасиш само някой, който иска да бъде спасен. Затова и приключих с тези си опити“, признава тя.

Към днешна дата Ирен е щастливо омъжена за съпруг номер 6 Николай, предават от вестник „Уикенд“. Преди време тя беше разкрила за връзката им следното:

„Имаме си от всичко по малко – бури и тихи слънчеви залези. Ако бяхме на самотен остров, щеше да е прекрасно. Обаче животът идва със своите изкушения и те ни изпращат на различни краища – ситуации, минал живот, който тежи върху нас.

Много трудни моменти сме имали, а и всеки допир до околните е изпитание, защото ние в нашите среди сме покварени. Моят характер е особен и Николай ми помага много.

Ние не се караме, но той има такъв маниер на мълчание, което на мен ми е най-големият ужас и ад в живота, защото едно време така правеше татко“, сподели актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар