Сестра Чокова се завръща в „Откраднат живот”! (Подробности)

Сестра Чокова се завръща в „Откраднат живот”! (Подробности)
Гласувайте за статията

Сестра Чокова се завръща в сериала „Откраднат живот”

Сестра Чокова отново се връща в новия сезон на „Откраднат живот”. За радост на зрителите предизвикателната актриса, която съблазни героя на Юлиян Вергов в хитовата лекарска сага, отново ще е на екран.

сестра Чокова

Сестра Чоксова се връща на екран

Сестра Чокова отсъства в предния сезон на хитовата медицинска поредица. Но наесен къдрокоската отново ще облече бялата престилка. Преди да сложи сестринската униформа, Елена Карабойчева, която е бивш кандидат за кмет на район „Младост”, зарадва феновете си по бански.

Родената в Пазарджик красавица твърди, че дължи стройната си визия на ген. Въпреки че е майка на три деца, актрисата изглежда повече от прекрасно.

Чаровнаат актриса не за първи път излиза на екран. Зрителите я познават и от ролите й в „Столичани в повече”, „Под прикритие”, „Връзки”, „Истински истории”.

Зад гърба си красавицата има редица роли в български сериали и риалити предавания. Ели не се възприема като звезда и счита като свой най-голям успех не ролите, а факта, че е майка на три прекрасни деца.

Но на предложението за ролята си ан сестра Чокова много се зарадвала, а и много се забавлява.

„Предстоят много интересни събития и развития в „Откраднат живот”. Не само за моята героиня, но и за целия сериал като цяло. Моят образ се развива в много интересна посока, на моменти провокативна и неочаквана”, разкри Елена Карабойчева в „На кафе”.

Елена Карабойчева се смята за истинска щастливка, че работи с този звезден екип в топ медицинската поредица.

„Много ми е приятно да снимам с този екип. Много големи професионалисти са. Много голямо удоволствие сега ми доставя да гледам Иван Юруков. Той е феноменален. Гледам го и в театъра. Този човек е вселена”, продължи Елена Карабойчева.

Зрителите ще се радват на образа на дългокраката красавица и наесен, в новите епизоди на „Откраднат живот”, пише „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар