Бомба: Д-р Енчев разкри причината за раздялата си с Теди Велинова!

Бомба: Д-р Енчев разкри причината за раздялата си с Теди Велинова!
Гласувайте за статията

Д-р Енчев потвърди раздялата с Теди Велинова и обясни причината!

„Раздялата ми с Теодора Велинова не е рекламен ход или опит за привличане на общественото внимание. Нито един от двамата ни не би използвал подобна новина, свързана със семейството ни, за да придобие какъвто и да е актив“, заявява д-р Енчев пред вестник „България Днес“.

д-р Енчев

Д-р Енчев разкри истината за раздялата си с Теди Велинова

Така пластичният хирург контрира спекулациите, че разводът му с Теди Велинова е пиар ход. Той допълва, че няма конкретна причина за развода.

„В последно време отношенията ни не се развиваха по начин, по който сме си представяли и решихме, че е по-добре да се разделим в името на децата си и бъдещето им“.

Д-р Енчев е убеден, че за да се стигне до раздяла и двамата партньори имат вина. „Вероятно и двамата са направили много компромиси със себе си. Но винаги в партньорските отношения ключът е в думата „партньорски“.

Ангел Енчев отново категорично заявява, че оттеглянето му от семейното гнездо не е заради появата на трети човек.

„Не винаги в основата на една раздяла има трети човек. Понякога разбираш, че е много важно не да имаш с кого да си поговориш, а с кого да помълчиш“, заключи пластичният хирург. Колкото до самата Теди Велинова тя още не е заявила своята версия по темата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар