Бременната Златка заведе Благой Георгиев при тъщата! (още подробности)

Бременната Златка заведе Благой Георгиев при тъщата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Благой Георгиев уважи бъдещата си тъща за ЧРД!

Бременната Златка Райкова заведе Благой Георгиев на 50-ия юбилей на майка си, който бе отпразнуван в тесен семеен кръг. Най-големият подарък, който влюбените готвят за юбилярката се чака до няколко месеца, когато Златка ще роди първото си дете.

Благой Георгиев

Благой Георгиев прави мили очи на тъща си

„Младолика ще бъде бъдещата баба“, коментират приятелите им. Те са изумени от перфектния външен вид на майката, която по-скоро прилича на сестра на Райкова.

Тържеството минало без тостове от страна на плеймейтката, която пази плода в утробата си. В летните горещини Златка надигала само чаши с вода, пише вестник „България Днес“.

Последните седмици Злати и Благо изкараха по гръцките плажове и таверни. След почивката двойката се прибра в родината за юбилея на тъщата на Джизъса.

Златка Райкова винаги е споделяла, че има много силна връзка с майка си, която я е отгледала. Бащата оставил семейството, когато Златка е едва на 14 години.

Явно бъдещата тъща харесва зет си Благой Георгиев – поне засега. Тя се надява той да се грижи наистина добре за щерка й и бебето, но имала и своите основателни страхове.

А и как иначе, след като футболистът вече има три деца, чиито майки заряза. Дано със Злати положението бъде различно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар