Малката дъщеря на Илия Павлов разказа за болестта си!Тежък здравословен проблем

измъчва малката дъщеря на Илия Павлов. За перипетиите си и годините, прекарани в мъки, разказа самата Паола. Която наскоро се подложила на операция. [caption id="attachment_429800" align="alignright" width="300"]Драма: Рядка болест измъчи малката дъщеря на Илия Павлов! (виж тук) Красивите деца на Илия Павлов[/caption] И вече се чувствала и психически, и физически готова да сподели за диагнозата си публично, за да помогне и на други отчаяни жени.

Щерката на покойния бизнесмен и Дарина Павлова още преди 15 години била диагностицирана с рядката гинекологична болест, наречена ендометриоза.

Фаталното при това заболяване било, че постепенно засягало различни вътрешни органи, а последствията обикновено били необратими, пише Ретро. При Паола първите симптоми се обадили още в тийнейджърските й години, когато започнала да изпитва странно неразположение, остри спазми в корема, които водели след себе си прилошаване. Неведнъж се случвало милионерската наследница дори да колабира пред очите на майка си Дарина, по-голямата си сестра Венци и брат си Илия-Калоян, които си изкарвали ангелите и по най-бързия начин викали или Спешна помощ, или директно я карали в болница. Тъй като била едва на 13 г., Паола не осъзнавала, че положението й толкова сериозна. Въпреки това се подложила на множество изследвания и обиколила десетки лекарски кабинети в Америка, където живее до днес. Както и Италия, където пък пребивава вдовицата на Илия Павлов и има контакти с високопоставени медици. Нито един от специалистите, които се изредили да я преглеждат, не успял категорично да й постави точна диагноза, а пишман доктор дори искал да й премахне яйчниците и фалопиевите тръби, с което обаче почти гарантирано щяла да остане без деца. Едва преди месец Паола склонила да легне под ножа, а интервенцията й била извършена в Щатите. Сега тя имала планове да води лекции, с които да помага на други, страдащи от ендометриоза жени. Освен това щерката на Дарина Павлова е посветена изцяло на здравословния начин на живот. Макар да е завършила история на изкуството в престижен университет, тя се занимава с йога и е една от най-популярните гурута зад Океана. Нейни клиенти са и някои холивудски знаменитости, с които се запознала покрай майка си. От няколко години Паола е сериозно обвързана, но до момента с любимия си не правели планове за деца, тъй като здравословният й проблем не го позволявал.