Драма: Рядка болест измъчи малката дъщеря на Илия Павлов! (виж тук)

Драма: Рядка болест измъчи малката дъщеря на Илия Павлов! (виж тук)
Гласувайте за статията

Малката дъщеря на Илия Павлов разказа за болестта си!

Тежък здравословен проблем измъчва малката дъщеря на Илия Павлов. За перипетиите си и годините, прекарани в мъки, разказа самата Паола. Която наскоро се подложила на операция.

Красивите деца на Илия Павлов

И вече се чувствала и психически, и физически готова да сподели за диагнозата си публично, за да помогне и на други отчаяни жени.

Щерката на покойния бизнесмен и Дарина Павлова още преди 15 години била диагностицирана с рядката гинекологична болест, наречена ендометриоза.

Фаталното при това заболяване било, че постепенно засягало различни вътрешни органи, а последствията обикновено били необратими, пише Ретро.

При Паола първите симптоми се обадили още в тийнейджърските й години, когато започнала да изпитва странно неразположение, остри спазми в корема, които водели след себе си прилошаване.

Неведнъж се случвало милионерската наследница дори да колабира пред очите на майка си Дарина, по-голямата си сестра Венци и брат си Илия-Калоян, които си изкарвали ангелите и по най-бързия начин викали или Спешна помощ, или директно я карали в болница.

Тъй като била едва на 13 г., Паола не осъзнавала, че положението й толкова сериозна. Въпреки това се подложила на множество изследвания и обиколила десетки лекарски кабинети в Америка, където живее до днес.

Както и Италия, където пък пребивава вдовицата на Илия Павлов и има контакти с високопоставени медици.

Нито един от специалистите, които се изредили да я преглеждат, не успял категорично да й постави точна диагноза, а пишман доктор дори искал да й премахне яйчниците и фалопиевите тръби, с което обаче почти гарантирано щяла да остане без деца.

Едва преди месец Паола склонила да легне под ножа, а интервенцията й била извършена в Щатите. Сега тя имала планове да води лекции, с които да помага на други, страдащи от ендометриоза жени.

Освен това щерката на Дарина Павлова е посветена изцяло на здравословния начин на живот. Макар да е завършила история на изкуството в престижен университет, тя се занимава с йога и е една от най-популярните гурута зад Океана.

Нейни клиенти са и някои холивудски знаменитости, с които се запознала покрай майка си. От няколко години Паола е сериозно обвързана, но до момента с любимия си не правели планове за деца, тъй като здравословният й проблем не го позволявал.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар