Антон Хекимян ваканцува със семейството си!Топ журналистът на Би Ти Ви

Антон Хекимян е фен на българското Черноморие и отново прекара летния си отпуск по родните курорти. За втора поредна година обаче водещият на „Тази сутрин“ не сподели почивката с гадже. А реши да отмаря семейно. [caption id="attachment_429804" align="alignright" width="300"]Антон Хекимян Антон Хекимян е много близък със семейството си[/caption] Компания на плажа му правеше неговата по-голяма сестра Вера. Както и двете му племеннички, към които Тони е изключително привързан.

Семейство Хекимян не се задоволиха само с една морска дестинация. Затова направиха цял тур, като началната им точка бе Северното Черноморие.

Неведнъж тв звездата е споделял, че Варна е сред любимите му места у нас и именно от там започна неговата ваканция. После заедно с кака му и децата й се спуснаха на юг към Царево, където се оказа, че журналистът имал и роднини. „Денем плувам и се излежавам на плажа. Не ходя по нощни заведения, лягам си рано“, споделя Тони. И признава, че най-приятно му е да си почива с най-близките, пише Ретро. И миналото лято той отново бе придружаван от кака си и племенничките, но тогава на море заведе и майка си Златка. Която се радваше безумно, че най-сетне имаше възможност да види сина си за повече от ден. Тазгодишният отпуск на Хекимян завърши в родната му Стара Загора, където той гледа да се прибира във всеки удобен момент. В Града на липите живеят както родителите му и сестра му, така и най-близките му приятели от ученическите години. Заради железния си график и ежедневните ефири обаче водещият може да се връща в бащината къща само по няколко пъти в годината. Най-вече през лятото и покрай големите празници. Докато Хекимян е отдаден на семейството и роднините си, бившата му годеница Василена Гръбчева се носи на крилете на любовта с успешния млад лекар Асен Цеков. Засега репортерката на Нова телевизия и новият й любим още не са направили първото си море заедно. Но при всички положения щели да почиват на спокойствие в съседна Гърция.