Мегз взриви с първата си статия като журналист: Писа за раздялата на Кобрата и Андреа! (виж тук)

Мегз взриви с първата си статия като журналист: Писа за раздялата на Кобрата и Андреа! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мегз написа първата си статия като журналист!

Зашеметяващи резултати за топ дизайнерката Мегз, която вчера публикува първата си статия. Каканашева е твърдо решена да се занимава със журналистика и първата й статия е вече факт.

Мегз

Мегз тръгна с летящ старт, ще я видим занапред

Тя е на тема “Защо се разделиха Кобрата и Андреа” и от вчера вечерта вече има над 37 хиляди четения. Безспорно впечатляващ резултат, с който малко журналисти в страната могат да се похвалят.

Реалити звездата, която за пореден път доказа, че превръща всичко, до което се докосне в сензация, прави много фин паралел между заинтересоваността към личния живот на родните звезди и тоталната незаинтересованост към семейните ценности в обществото ни.

Това споделя самата Мегз в началото на статията си. И трябва да се признае материалът, който се базира на скандала с 16 годишния ученик, който се гавреше с учителка в Пловдив е доста добре написан.

Каканашева още цитира развода на Гринго и Софка и съдебната драма за родителските права за детето на фолк певицата Емануела и милионерския наследник Митко Динев.

Мегз веднага получи похвала в социалните мрежи от редакторите на сайта, където ще пише. Едва ли и в най-смелите си надежди екипът на медията е очаквал, че първата статия на неопитната Миглена Каканашева ще пожъне подобни резултати.

Самата Каканашева призна, че винаги се е подценявала и е получила възможността да пише благодарение на контактите на мъжа до нея. Амбициозното миньонче още добави, че това ще й помогне да натрупа опит. Като отново намекна, че на есен ще ни изненада с нещо свое.

Коментарите към статията на Мегз бяха на двата полюса. Разгневена читателка изкритикува Каканашева, че заглавието към статията й няма общо със самата статия.

Друга читателка пък се възмути, че в писането на дизайнерката няма нищо интересно и че е там само заради мъжа си.

Десетки, обаче, бяха коментиралите, които похвалиха Каканашева и споделиха, че с интерес ще четат статиите й и занапред. Други читатели пък се втурнаха да споделят мъките си и искаха тя да пише по темата.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар