Взрив: Ето кой е новият Емо Чолаков! (няма да повярвате – СНИМКИ)

Взрив: Ето кой е новият Емо Чолаков! (няма да повярвате – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Борислав Лазаров е новият Емо Чолаков!

Дългогодишният репортер на Би Ти Ви Новините Борислав Лазаров заема мястото на Емо Чолаков като водещ на прогнозата за времето. От утре Боби се присъединява към Стаси Цалова и Натали Трифонова, която в момента е в Гърция на почивка.

Емо Чолаков

Ето кой заема мястото на колоритния Емо Чолаков

Двете със Стаси дълго време бяха сами на екран. Но в сезона на летните отпуски нуждата от трети човек си е казала думата. И ръководството на телевизията решило Лазаров да съобщава къде ще вали.

Той обаче не е метеоролог като непрежалимия от зрителите Емо Чолаков. Лазаров е сред най-обичаните и добре познати телевизионни журналисти. Още от старта на кариерата му в bTV през 2002 г.

Посветен на журналистиката от 17-годишен, Боби близо 10 години е радио водещ и музикален мениджър. А след като става част от екипа на новините работи като репортер, сценарист и водещ.

„Обичам работата си, защото през всичките тези години винаги съм имал свободата и най-модерните изразни средства, за да развивам темите, които са интересни и полезни за зрителите.

Да бъда водещ на прогнозата за времето е възможност да направя следваща, естествена стъпка, тясно свързана с моите лични и професионални интереси“, казва Боби Лазаров.

„В Би Ти Ви се стремим водещите в нюзрума да бъдат журналисти със сериозен опит зад гърба си и с изявени репортерски качества. Като част от екипа на новините и актуалните предавания на телевизията в продължение на дълги години, Боби Лазаров е именно такъв журналист.

Вярвам, че с неговите широки познания, умения и позитивен стил в представянето на новини и с естествения му интерес към науката, метеорологичните прогнози ще достигат до зрителите по най-любопитния и близък до тях начин”, коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ .

Боби Лазаров е не по-малък зевзек

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар