Джена все по-влюбена: Обясни се в любов на Наско!(Виж още)

0

Джена признава, че все повече се влюбва в съпруга си

Поп фолк дивата Джена и мъжа й са едно от най-здравото семейство в поп фолка. С всяка година брюнетката признава, че все повече обича мъжа си Атанас Стоев, познат като Малкия Канар.

Наскоро гласовитката от Разград публикува прелюбопитно клипче.

Джена
Джена все по-влюбена в Наско

В своя Instagram профил, певицата публикува видео на своя съпруг Атанас Стоев, в което той показва виртуозно изпълнение на барабани. Феновете на музикалното семейство знаят,че Наско е запленен от ударните инструменти още от дете.

Стъпвайки на сцената, Наско-Малкия Канар разбира, че именно музиката е неговото призвание.

“Гордост моя! Носиш музиката в душата си и свириш със сърцето. Бог да те благослови! Обичам те!“, отправя трогателно послание певицата към любимия си мъж, а почитателите й се включват с коментари под публикацията, в които не крият възхищението си от неговия талант.

Джена и Атанас Стоеви са едно от най-популярните семейства в българския шоубизнес, които се славят със своята силна и искрена любов.

Младото семейство са горди родители на малкия Атанас, който е най-големия им подарък и радост в живота. Само преди седмици Джена и Наско празнуваха 3 години от своята сватба, а това бе повод за емоционално признание от певицата в социалните мрежи:

“Честита #3 годишнина любов моя! Искам цял живот ти да ме обичаш. Искам цял живот да заспивам и да се будя до теб! Искам да помоля Бог да пази тази обич, защото ти и малкото ни бебче сте моето ВСИЧКО!“.

Поп фолк дивата и музикантът се запознават в къщата му в Катуница. Там тя отива, за да уточни детайлите около съвместното си участи ес оркестър „Канарите”. Родителите на Наско са основатели на известния оркестър.

Любовта им пламва за един миг. Година и половина Джена е необвързана и вече мисли, че никога няма да срещне голямата любов. Преди това има връзка с плейбоя Джино Бианкалана, при едно свое участие в Америка.

8 години по-малкият от нея барабанист Наско Стоев предлага брак на любимата си на Бъдни вечер, когато цялата фамилия е около празничната трапеза. И оттогава любовта им е като в приказките-силна, гореща и истинска.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.