Софи Маринова потресена: Гринго иска да ме залее с киселина!(Още страховити признания)

Софи Маринова потресена: Гринго иска да ме залее с киселина!(Още страховити признания)
Гласувайте за статията

Софи Маринова е уплашена до смърт

Софи Маринова е силно стресирана. Ромският славей е категорична, че бившият й мъж Гринго може да й посегне и дори физически да я унищожи.

След 2 месеца мълчание, откакто се разведе с Гринго, Софка най-накрая проговори. От устата й излязоха потресаващи разкрития за нрава на бившия й, а ръката й е изписала вече няколко жалби срещу него, разбра HotArena.

Софи Маринова

Софи Маринова се страхува от Гринго

На въпроса на репортер на „Блиц ШОУ“ защо се стигна до официален край на отношенията им, Маринова отсича:

„Защото е агресивен, посяга ми и не се разбираме. Вече втори месец сме разведени, но той не спира да ходи по мен, следи ме.

Заплашва мен и детето ми. В момента съм в прокуратурата и си подавам жалба. Все си мислех, че ще си тръгне по пътя, обаче той не се разбира.

Идва на участията ми с компания от 20 човека и започва да агресира. Вика на Лоренцо: „Ще останеш без майка, ще я гръмна“. Звъни на мои приятели и роднини, казва им, че щял да ме залее с киселина“.

Софи признава, че именно след поредния побой, който мачото й нанесъл, тя решава, че чашата вече е преляла.

Всичките й приятели са наясно, че той я тормози отдавна, посяга й още от самото начало на взаимоотношенията им.

А ръката й я чупи за трети път. Софка нарича състоянието на Гринго болест, а него – „шизофреник“ и „болен мозък“.

Според певицата господ я е пазил да не забременее от него, тъй като сега, когато няма какво да делят, тя не може да се отърве от него, а ако имаха дете, щеше да е още по-голям тормозът.

На запитването дали Гринго я безпокои, защото иска да се съберат, Софка потвърди, че това е така и уточни: „Изнудва ме и ми звъни да иска пари.

Казах му да изчезва, да си ме остави свободно да си работя, защото пречи и на работните ми ангажименти. Идва на участията и ме притеснява и излага пред хората. Нека хората да знаят, да са наясно с истината“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар