Взрив: Биляна Йотовска се пусна чисто гола! (виж я тук)

Взрив: Биляна Йотовска се пусна чисто гола! (виж я тук)
Гласувайте за статията

Биляна Йотовска разгорещи мрежата с голите си фотоси!

Ваканцията на фитнес модела Биляна Йотовска продължава. Красавицата оползотворява всеки свободен миг край морската вода. В началото на този месец брюнетката публикува снимки със съпруга и дъщеря си от курортното селище Дюни, където се бе отдала на заслужен отдих.

Биляна Йотовска

Биляна Йотовска показа перфектни форми

Тези дни Йотовска запали Инстаграм като пусна свой кадър, на който позира чисто гола, легнала върху пясъчния бряг. На снимката лявата й ръка обгръща гърдите й, като зърната й са закрити от емотикони с формата на сърца, а с дясната прикрива интимните й части.

„Ние сме това, което многократно правим. Превъзходството не е действие, а навик“, гласи посланието към изображението, което за кратко време събра над 4 хил. харесвания.

Последователите на Биляна я обсипаха с комплименти, а една част от господата дори изразиха съжалението си, че не е пуснала оригиналния кадър, без „сърцата“.

И докато всички обсъждат външния й вид и формите й, един от потребителите реши да се обърне към Йотовска с въпрос…

„Много добра снимка и модел, но е леко нечестно…. Каква снимка трябва да направи един мъж, че да привлече такова внимание?“, написа мъжът. Като отговор брюнетката постави единствено просълзяващ се от смях емотикон.

Наред с моментите на лазурните плажове, обаче, Йотовска продължава да поддържа перфектна фигура и не спира да тренира усилено. Резултатите са налице – по бански или без, брюнетката е абсолютно пленителна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар