Валери Божинов отново напира за Партизан: Търси път към сърцето на Биляна Дол!

Валери Божинов отново напира за Партизан: Търси път към сърцето на Биляна Дол!
Гласувайте за статията

Валери Божинов търси път към сърцето на Биляна Дол!

За нов трансфер се готви футболистът Валери Божинов. И това не е поредното предположение, а самата истина. При това заснета черно на бяло.

Валери Божинов

Валери Божинов не може да се примири с раздялата с Биляна

Топ папараците на вестник „България Днес“ преди дни заловиха Божигол да разговаря по телефона. Докато чака да заредят колата му, Валери си взе и ободряваща напитка.

През цялото време футболистът води дълъг разговор, с който опитва да си уреди нов трансфер в сръбския гранд „Партизан“. Близки до обкръжението му са категорични, че това е първата стъпка, с която Валери Божинов ще опита да стопли отношенията си с красавицата Биляна Дол.

Сръбкинята е именно от Белград, което неслучайно кара Божинов да влезе в тежки преговори с мениджърите на отбора.

Знаем, че единствено той е виновен за краха на връзката им. Валери сложи рога на Биляна Дол, която сама разкри изневерите му в мрежата. Тя заяви в прав текст, че нагонът на Божинов се е оказал по-силен от всичко останало и това е причината за края им.

Близки до Биляна обаче твърдят, че тя още обича ритнитопковеца. А той от своя страна не спира да търси вниманието й и да прави опити да се помирят. Ако действително си уреди трансфер в Партизан, това ще е огромна крачка към сърцето на сръбкинята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар